TNA-Services heeft nieuwe tankagen

TNA-SERVICES nv, het bedrijf dat instaat voor de brandstofbevoorrading op de luchthaven van Oostende-Brugge en dochteronderneming van de Russische oliemaatschappij TATNEFT heeft vandaag een nieuwe tankwagen ingezet.

De nieuwe tankwagen is voorzien met de allernieuwste technologische en elektronische beveiligingen. Sensoren detecteren en geven waarschuwingssignalen en voor de trekker werd gekozen voor een Scania die voldoet aan de laatste milieu-eisen.

Voor de trailer werd gebruik gemaakt van een bestaande tank, waarbij enkel de oorspronkelijke aluminium tank behouden bleef en de rest van de trailer volledig vernieuwd werd. Deze werd ook volledig volgens de laatste nieuwe normen aangepast; dubbele overvulbeveiliging, in- en outlet kleppen, leidingen, vulpunten,  pomphuis, …Alles werd vernieuwd tot en met de assen en zelfs de mangaten.

De laatste nieuwe veiligheidssystemen werden ingebouwd, alsook camera’s. Deze zorgen voor een beter zicht rondom de tankwagen en zullen het positioneren onder of naast het vliegtuig vergemakkelijken. Dit brengt een hogere veiligheid met zich mee voor zowel de operator als de andere luchthavengebruikers.

Met deze investering biedt TNA-Services nu drie grote tankwagens aan waarmee ze vliegtuigen kunnen voorzien van brandstof, wat een stijging van 12% betekent op vlak van volume.  Concreet betekent dit dat er drie vliegtuigen tegelijkertijd kunnen worden getankt.

Bruno Sager, Managing Director van TNA Services is erg opgetogen met deze nieuwe aanwinst en zegt : “Wij zijn nu klaar voor de volgende fase in de groei en ontwikkeling van Luchthaven Oostende-Brugge.”

Voor meer informatie: contacteer Hilde Missiaen via info@tna-services.be of  telefonisch via +32 (0)477 20 15 11 / +32 (0)475 68 95 01