Luchtvaartmaatschappij kondigt nieuwe route aan vanuit Luchthaven Oostende-Brugge

 

Luchtvaartmaatschappij kondigt nieuwe route aan vanuit Luchthaven Oostende-Brugge

Woensdag 19 december 2018 – Pobeda – de low-cost dochter van het Russische Aeroflot- maakt vandaag de start bekend van vluchten naar Moskou (Vnukovo) en dit drie maal per week. Voor de Luchthaven Oostende-Brugge is dit een bijzondere uitbreiding op het bestaande aanbod, net als voor de luchtvaartmaatschappij die hiermee voor het eerst op de Belgische markt komt.

De vluchten zullen starten op 7 maart a.s. en zijn gepland op dinsdag, donderdag en zaterdag. Pobeda vliegt met gloednieuwe Boeings 737-800 waarvan de maatschappij er momenteel 24 in gebruik heeft.

Marcel Buelens, CEO van de Luchthavens Oostende-Brugge en Antwerpen reageert verheugd: “De nieuwe lijndienst is schitterend nieuws voor onze luchthaven maar zeker ook voor de regio. De toeristische sector in Vlaanderen zal hier ongetwijfeld van gaan profiteren door de vluchten die zowel een kort als lang verblijf mogelijk maken. Naast het Belgische publiek houden wij rekening met een potentiële toename van buitenlandse gebruikers van onze luchthaven vanwege de gunstige ligging ten opzichte van bijvoorbeeld Noord-Frankrijk en Zuid-West Nederland.”

De tickets voor directe vluchten van Oostende – Brugge naar Moskou zijn nu reeds te boeken op www.pobeda.aero. Let op: de vluchten zijn beschikbaar vanaf 7 maart 2019. Kies als vertrekluchthaven Bruges-Ostend. Meer en concretere informatie volgt midden januari.