OPGEPAST! Wegenwerken nabij de Luchthaven.

Vanaf maandag 9 mei vernieuwt het Agentschap Wegen en Verkeer de fietspaden op de Nieuwpoortsesteenweg (N318) en de Duinkerkseweg (N341). Dit zijn beiden belangrijke invalswegen naar de luchthaven. De werken zullen drie weken duren en moeten dus eind mei afgerond zijn. 

Tijdens de werkzaamheden wordt de Nieuwpoortsesteenweg eenrichtingsverkeer van de Middenlaan tot aan de luchthaven. Het verkeer komende vanuit Middelkerke moet hierdoor een kleine wegomleiding volgen 

Concreet zal wie vanuit Middelkerke via de Nieuwpoortsesteenweg in de richting van de luchthaven rijdt, linksaf moeten draaien ter hoogte van de Middenlaan (aan de verkeerslichten). Op het einde van de Middenlaan moet rechts afgeslagen worden op de Zeedijk. Ter hoogte van de verkeerslichten op de Zeedijk moet opnieuw rechts afgeslagen worden naar de Dorpsstraat. Die straat mondt opnieuw uit op de Nieuwpoortsesteenweg. De luchthaven bevindt zich dan recht voor u. 

Wie van de luchthaven naar Middelkerke wil rijden moet geen omleiding volgen en kan gewoon via de Nieuwpoortsesteenweg rijden. 

Ook op de Duinkerkseweg wordt gewerkt aan de fietspaden. Hier blijven beide rijstroken wel beschikbaar. 

Bekijk hier de omleiding.