Wegomleiding n.a.v. concerten Rammstein (02/08 t.e.m. 05/08)

Beste reizigers, 

Op woensdag 3 en donderdag 4 augustus vinden in het Park De Nieuwe Koers in Oostende twee concerten van Rammstein plaats. Deze concertweide ligt naast de luchthaven. Naar aanleiding van de concerten zal de Duinkerkseweg van dinsdag 2 augustus (06:00) tot vrijdag 5 augustus (18:00) volledig afgesloten zijn.

Om de luchthaven vlot te bereiken kunt u een van de onderstaande omleidingen volgen:

  • VIA GISTEL (E40 – AFRIT 5 / N33): Volg de Oostendebaan/Torhoutsesteenweg tot het kruispunt met de Leffingestraat. Volg van daaruit de aangeduide omleiding. 
  • VIA AFRIT OOSTENDE (A10 – AFRIT 4): Neem de derde afslag op het Kennedy Rondpunt. Volg daarna de Elisabethlaan tot het kruispunt van de Nieuwpoortsesteenweg en draai linksaf. Volg daarna de Nieuwpoortsesteenweg tot aan de luchthaven.  

De concerten zullen heel wat extra verkeer naar Oostende brengen. We raden reizigers aan om steeds op GPS te rijdentijdig naar de luchthaven te vertrekken en rekening te houden met eventuele extra hinder.

Ook wie na zijn reis terug naar huis keert, houdt best rekening met extra verkeersdrukte. Wie op 3 en 4 augustus aankomt op onze luchthaven en met de wagen richting Gistel moet, zal een omleiding moeten volgen. De Oostendebaan/Torhoutsesteenweg zal die dagen tussen 16u30 en 22u eenrichtingsverkeer zijn in de richting naar Oostende. Wie richting Gistel moet, zal moeten omrijden.  

De luchthavenparkings worden voorbehouden voor passagiers. Wie met de auto naar de luchthaven komt, kan steeds parkeren op een van onze parkings. 

We wensen jullie alvast een fijne reis of een veilige terugrit toe!