Internationale Luchthaven Oostende-Brugge
Datum Vlucht Tijd Bestemming Terminal Status
15/07/2024 TB1071 06:30 Malaga
15/07/2024 TB1451 06:50 Palma de Mallorca
15/07/2024 TB1451 06:50 Ibiza
15/07/2024 TB1801 14:45 Tenerife
Datum Vlucht Tijd Herkomst Terminal Status
15/07/2024 TB1451 13:45 Ibiza
15/07/2024 TB1451 13:45 Palma de Mallorca
15/07/2024 TB1072 20:35 Malaga
16/07/2024 TB1802 00:20 Tenerife

Net als de meeste internationale luchthavens is de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge het hele jaar door 24/7 operationeel. ’s Avonds en ’s nachts gelden er echter specifieke beperkingen met betrekking tot geluidsoverlast en het aantal vluchten. Deze beperkingen zijn vastgesteld en gecommuniceerd in de milieuvergunning en het AIP (Aeronautical Information Publication) aan alle gebruikers van de luchthaven. LEM Oostende-Brugge nv is gecertificeerd volgens het ISO14001 milieuzorgsysteem, waarin de Milieubeleidsverklaring is opgenomen.

Als u vragen hebt of uw bekommernissen wilt bespreken en behoefte hebt aan meer gedetailleerde informatie, kunt u altijd een e-mail sturen naar info@ostendairport.aero. We staan klaar om u te helpen en al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. 

Als u een klacht heeft over uw vlucht met een specifieke luchtvaartmaatschappij op onze luchthaven, als u iets verloren heeft, of als uw bagage beschadigd is, kunt u hieronder informatie vinden over waar u terecht kunt met uw melding. Daarnaast, als u dakpanschade heeft door een overvliegend vliegtuig of als u nog niet bekend bent met onze buurtinfopagina, waar onder andere informatie over trainingsvluchten wordt gepubliceerd, raden we u aan de onderstaande items te bekijken. 

Voor klachten over de activiteiten, faciliteiten en dienstverlening van de luchthaven zelf, vragen wij u gebruik te maken van het klachtenregister. Deze kan hieronder teruggevonden worden en dient enkel voor klachten waarover de uitleg hieronder beschreven wordt.

IK HEB EEN KLACHT OVER DE ACTIVITEITEN, FACILITEITEN OF DIENSTVERLENING  VAN DE LUCHTHAVEN ZELF

Heeft u een klacht over overvliegende vliegtuigen, helikopters, geurhinder, draaiende motoren, vluchten met kleine toestellen, nachtvluchten of over onze luchthavenfaciliteiten en dienstverlening? Dan kunt u uw klacht indienen via het officiële klachtenregister van de luchthaven. Om uw klacht correct en volledig te kunnen behandelen, vragen wij u om het contactinformatieformulier op onze klachtenpagina volledig in te vullen. We gebruiken deze gegevens alleen om uw klacht te behandelen. Als u ervoor kiest uw milieuklacht in te dienen bij de toezichthoudende overheid, kunt u een e-mail sturen naar omgevingsinspectie.wvl@vlaanderen.be. U kunt uw klacht indienen via de deze link.

Voor klachten over uw vlucht met een bepaalde maatschappij of schade aan uw bagage kunt u hieronder terecht.

IK HEB EEN KLACHT OVER MIJN VLUCHT, BEN IETS VERLOREN OF HEB SCHADE AAN MIJN BAGAGE

Als je een klacht hebt over je vlucht, iets verloren bent tijdens de reis of op de luchthaven, of als er schade is aan je bagage, bekijk dan onze veelgestelde vragen. Daar vind je informatie over waar je terecht kunt met je klacht of melding.

IK HEB DAKPANSCHADE DOOR EEN OVERVLIEGEND VLIEGTUIG

In de buurt van de luchthaven kan dakschade optreden als gevolg van vortex. Een vortex kan worden beschreven als een kleine tornado die ontstaat aan het uiteinde van de vleugels tijdens het opstijgen of landen van een vliegtuig. De turbulentie die ontstaat achter een overvliegend toestel kan leiden tot schade aan daken. Vooral hellende daken met losliggende dakpannen zijn kwetsbaar voor dergelijke wervelschade, waarbij dakpannen kunnen worden opgetild. Het fenomeen van dakpannen die door vortex worden beschadigd, doet zich alleen voor bij een beperkte groep omwonenden, namelijk degenen wiens woningen zich bevinden in de nabijheid van de luchthaven en in het verlengde van de vliegroute. Bovendien moeten dakpannen binnen een kustzone van 10 km volgens de Belgische norm worden verankerd om stormschade te voorkomen (bouwzone categorie 0), wat tevens bescherming biedt tegen vortex.

Indien u dakschade heeft opgelopen als gevolg van overvliegende vliegtuigen, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de luchthaven. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te melden bij de eerste waarneming van schade. U kunt dit melden via e-mail naar info@ostendairport.aero.

De opgelopen schade is heel specifiek, waardoor onze inspecteurs kunnen onderzoeken of de vastgestelde schade kan worden toegeschreven aan een vliegtuig. Hoewel luchtvaartmaatschappijen verantwoordelijk zijn voor dergelijke schade, zal de luchthaven in eerste instantie zelf zorgen voor herstel van de opgelopen schade. Hiervoor werken we samen met een dakwerker die ervaring heeft met dit soort reparaties.

WAAR KAN IK INFO VOOR OMWONENDEN TERUGVINDEN?

Woon je in de buurt? Vergeet dan zeker niet onze buurtinformatiepagina te bekijken.

Deze rubriek houdt je op de hoogte van luchthavenontwikkelingen, maatregelen tegen geluid- en geurhinder, trainings- en kalibratievluchten, werkzaamheden in de omgeving en vogelbestrijding. We streven ernaar om proactief te zijn en kiezen daarom voor een open en gestructureerde aanpak richting onze gemeenschap. Communicatie met jou, onze buur, is essentieel, want je maakt deel uit van de omgeving van onze luchthaven. Voor algemene vragen staan we altijd paraat via info@ostendairport.aero.