TUI fly vliegt vanaf april opnieuw vanuit Oostende naar Spaanse topbestemmingen

Luchtvaartmaatschappij TUI fly vliegt vanaf vrijdag 2 april vanuit Oostende opnieuw naar 4 Spaanse bestemmingen: Alicante, Malaga, Tenerife en Gran Canaria. Vanaf 2 april wordt er drie keer per week (woensdag, vrijdag, zaterdag) naar Alicante en Malaga gevlogen. Vanaf 4 april vertrekt er één vlucht per week (zondag) naar Tenerife en Gran Canaria. Vanaf 21 april wordt  er voor deze twee bestemmingen een extra vluchtdag toegevoegd op woensdag.

De luchthaven van Oostende is enorm verheugd dat TUI fly haar vluchten via onze luchthaven herneemt. Dankzij het regionale karakter van onze luchthaven hebben wij alle troeven in huis om passagiers en vluchten zoveel mogelijk te spreiden en op die manier een veilige reisomgeving te creëren. Naast alle  voorzorgsmaatregelen garanderen wij nog steeds korte wachttijden aan de check-in-balie, een vlotte veiligheidscontrole en een zorgeloos vertrek. We kijken er reikhalzend naar uit om de reizigers van TUI fly opnieuw te mogen verwelkomen. 

Door de maatregelen van de Belgische overheid kunnen voorlopig enkel Belgen met een essentieel reisdoel een buitenlandse reis ondernemen. De passagier moet hieromtrent een ondertekende verklaring op eer voorleggen aan de check-in. Het formulier voor deze verklaring kan hij downloaden op de website van de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu 2021:  https://travel.info-coronavirus.be/nl/essentiele-reis.

Wie naar Spanje reist moet momenteel ook in het bezit zijn van een negatieve coronatest van maximum 72 uur oud.

Terugkerende reizigers moeten binnen de 48 uur voor hun terugkomst verplicht een FLF-formulier (Passenger Locator Form) invullen. Dit formulier kan je terugvinden op de website van Buitenlandse Zaken en online invullen.

Boek nu je vliegtickets via www.tuifly.be

Tot binnenkort!


Voor een coronatest kunt u op dinsdag, woensdag en vrijdag  terecht bij het North Sea Aviation Center op onze luchthaven. De kostprijs voor een covid-19 test bedraagt 95 euro. Een afspraak maken kan via 059 40 18 00 of info@nsac.aero. 

NSAC Business Terminal
Nieuwpoortsesteenweg 943
8400 Oostende